Previous channel has been banned!!!
Join us on Telegram Channel!
PencuriMovie Channel
Leave a comment if you found any dead link or dead stream.

Use subscene.icu | subscene.pw for subtitles.
Also join us on social media!
Telegram: PencuriMovie
9.25
BoredFineGoodAmazingExcellent
Loading...
Tutorial Download Subscene

Mechamato (2021)

This series tells the story of a kind and creative boy named Amato, who comes across a prison spaceship housing many evil robots. One of them is MechaBot, who has the ability to mechanize everyday objects into high tech devices. Amato outsmarts MechaBot and becomes his master. The two bond together as friends over the course of the series and team up in the form of a superhero named Mechamato to locate and capture the evil robots that had escaped the fallen spacecraft

Duration: 22 minutes min

Release:

Country:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

38 Comments

handinaz

at 12:43 pm

[quote]

Kalau tak reencode, saiz movie 3GB ke atas. Kami reencode supaya jadi kecik, senang orang download.

Pasal watermark pula, kami dah buat sejak kami wujud banyak tahun dulu sebab kami tahu ramai reupload. Tambah-tambah sekarang ramai kaki reupload di Telegram. Sekurang-kurangnya orang tahu kami yang penat-penat bayar, download, dan ejas untuk korang.

Pasal ads pula, ingat kami dapat banyak ke dari iklan? Traffic Malaysia dibayar ciput je. Kalau tuan sanggup sponsor beberapa ratus sebulan untuk kami, kami akan disable ads untuk tuan.
Kami keluar modal untuk dapatkan movie dan siri, kos server, kos hosting, belum kira kos domain yang kami terpaksa tukar selalu sebab asyik kena block.

Kalau tuan ada cadangan yang lebih mantap, boleh bagitau kami ya.
[/quote]

Mechamato 20-30minit ja. Cartoon network pun stream paling kuat dalam 6-8Mbps, lebih 3GB?? Samaada sembang kari atau kau punya capture setting tak cun.

    Tokey

    at 12:58 pm

    Haha baca betul². Bab reencode tu kami jawab pasal semua movie kami upload, kami reencode.

    Mechamato tu, kami jawab bab watermark. Sekarang banyak klon website pencurimovie dan ambil video yg kami upload dan paste di website mereka. Kami letak watermark supaya kredit masih pergi ke kami.

    Kalau bro rasa yang kami up tak cun, boleh pergi rip sendiri. Gerenti puas hati.
    Orang dah bagi free, lagi mau komplen haha. Kuat sembang kari ko ni haha.

anon

at 1:04 am

Suka betul letak watermark yg ends up reencode lah jadinya bukan pure rips. Kelaut semua intra. Semua hancus rips, kitaorang dah layankan ADS awok² tu agak²lah rips tu biar chome juga.

    Tokey

    at 11:45 am

    Kalau tak reencode, saiz movie 3GB ke atas. Kami reencode supaya jadi kecik, senang orang download.

    Pasal watermark pula, kami dah buat sejak kami wujud banyak tahun dulu sebab kami tahu ramai reupload. Tambah-tambah sekarang ramai kaki reupload di Telegram. Sekurang-kurangnya orang tahu kami yang penat-penat bayar, download, dan ejas untuk korang.

    Pasal ads pula, ingat kami dapat banyak ke dari iklan? Traffic Malaysia dibayar ciput je. Kalau tuan sanggup sponsor beberapa ratus sebulan untuk kami, kami akan disable ads untuk tuan.
    Kami keluar modal untuk dapatkan movie dan siri, kos server, kos hosting, belum kira kos domain yang kami terpaksa tukar selalu sebab asyik kena block.

    Kalau tuan ada cadangan yang lebih mantap, boleh bagitau kami ya.

neon

at 12:14 am

Mechamato versi Astro Prima?

NINGUÉM

at 1:06 am

Bolehkah anda meletakkan versi HBO GO dengan sari kata dan audio dalam bahasa Inggeris dan Melayu?

    Mastar Ji

    at 11:54 am

    Kami Hanya Ada Source Dari Cartoon Network Sahaja 🙂

Agon

at 1:56 pm

master… Episode 12 link dh mati

Greed

at 11:02 am

Boss, renew link userdrive untuk episode 12… tq boss…

klop

at 4:13 pm

episode 14 bukan keluar hari ahad? sepatutnya 2 episode setiap minggu kan? aku subscribe CN tapi haritu terlepas. x pasti ada ke tak. Ke memang xda?

Alexen Kreev

at 7:16 pm

Mana ep 13?

Nur Nabilah

at 12:02 am

Can’t I see the video

    Mastar Ji

    at 8:02 am

    If u Want To Stream Just Click One Of The Eight Servers 🙂

Asde

at 7:34 pm

ep 9 dan ke atas mana?

FF. Freof

at 3:17 pm

Please update episode baru bos…!

Edddd

at 6:41 pm

Eps 9 tak da kah?

Alexen Kreev

at 7:31 pm

Untuk episode terbarunya tunggu sampai 26 Feb min …

Alexen Kreev

at 7:14 pm

Tunggu sampai 26 Feb min … untuk episode terbarunya..

BOY

at 3:27 am

kata 26 episod?

    Mastar Ji

    at 12:12 am

    Dekat Cartoon Network Takde Update Episode Baru lagi Boss 🙂

heisenberg

at 9:46 am

mantap tuan..terima kasih kongsi cerita…

Nik Adam

at 8:25 pm

mana episode baru nye lamo la orang tunggu sebulan lamo nye heeeeeeee

Azfar

at 4:03 pm

Nak tengok full movie boboy 3

Mohamadzamie

at 3:11 pm

Hai

johan

at 9:30 pm

ep 9 & ep 10 tak ada ke?? upload min … saya dah lama menunggu ni

Kasut Terbang

at 1:44 am

mulut gerak english sound melayu. sbb apa Monsta buat camni erh?🤔

tomENdjerry

at 11:24 am

episod 6 audio dia tak sync la Min

Jason eddy

at 4:18 pm

Please tambah episode mechmato